YRITYS

Vuonna 2020 perustetun yrityksen toimialana ovat asiakkaan kotiin viettävä kotisairaanhoito ja hoivapalvelu. Toimintaperiaatteena on antaa hyvää, laadukasta ja aidosti ihmisestä välittävää sairaanhoitoa sekä hoivapalvelua. Työskentelen yrityksessä yksin. Toimialueena ovat Viitasaari, Pihtipudas, Kinnula sekä Kivijärvi ja Kannonkoski.

Yrityksen tarkoituksena on täydentää kunnallista kotisairaanhoitoa tarjoamalla palvelua myös iltaisin ja viikonloppuisin sekä lisätä asiakkaalle vaihtoehtoja perinteisen palvelun rinnalle.

Yritys tuottaa myös työnohjaus, koulutus ja konsultointi palvelua

Yritys myy myös Sairaanhoitajan/Hoitajan työpanosta kuntiin ja yrityksiin.

PIRJO

Olen valmistunut sisätauti – kirurgiseksi sairaanhoitajaksi 1996. Sairaanhoitajaksi valmistumisen jälkeen olen opiskellut sosiaali- ja terveydenhuollon johtamista sekä suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon. Työnohjaajan sekä prosessikonsultin opinnot päätyivät 2015. Työkokemusta alalta on kaikkinensa kertynyt 24 vuotta. Sairaanhoitajan työtä olen tehnyt terveyskeskuksen vuodeosastolla, päivystyspoliklinikalla sekä kotisairaalassa asiakkaan kotona. Viimeiset 17 vuotta olen toiminut esimiehenä terveydenhuollossa sekä sosiaalipuolen yksiköissä. Olen saanut tehdä hyvin monipuolisia työtehtäviä kunnan palveluksessa asiakkaiden sekä henkilöstön kanssa yhteistyössä.

Minut valittiin vuonna 2016 valtakunnallisesti vuoden hoitotyönjohtajaksi. Työntekijäni kuvasivat minua seuraavasti. ”Pirjolla on suuret saappaat, isot korvat ja lämmin sydän” Hän on vetänyt läpi suuria muutoksia rohkeasti, päättäväisesti ja ennakkoluulottomasti. Esimiehenä Pirjo koetaan luotettavana, aikaansaavana ja arvostettuna johtajana. Voiko tuon kauniimmin esimiestä sanoa?

Työssäni minulle on tärkeää se, että saan tehdä sitä sydämellä ja omia arvoja kunnioittaen. Minulle tärkeitä arvoja ovat ihmisen ainutkertaisuus ja yksilön kunnioittaminen. Olen saanut olla työssäni näköalapaikalla pitkään ja sen myötä on syntynyt haave omasta yrityksestä. Haave on ajatuksen tasolla kypsynyt pidempään ja nyt tuli aika toteuttaa omat unelmat. Haluan tarjota kiireetöntä läsnäoloa ja laadukasta palvelua.

Pirjo Grönholm-Paananen